Akkreditering af vores terapeutiske rådgivning

Vores terapeutiske rådgivning er blevet akkrediteret af brancheforeningen RådgivningsDanmark. ”Vi er meget stolte over at tage imod diplomet. Stolthed over, at have et tilbud til forældre i sorg, der lever op til branchens højeste rådgivningsfaglige og metodiske kvalitetsstandarder,” fortæller Birgitte Horsten, direktør. ”Det har været en spændende og lærerig proces for os, og der ligger mange måneders arbejde bag.”

Akkrediteringsmodellen er udviklet af RådgivningsDanmark, der er en brancheforening for almennyttige organisationer, der yder sociale og gratis rådgivningstilbud.

Kvalitetsstandarder sikrer og styrker tilbuddene

”Kvalitetsstandarder skal sikre og styrke civilsamfundets indsatser”, fortæller Trine Nyby, direktør i RådgivningsDanmark. Trine Nyby var sammen med Jessy Mikkelsen, formand for RådgivningsDanmarks akkrediteringsnævn, med til selve diplomoverrækkelsen.

”At arbejde med mennesker der er i sorg, eller på anden måde står i en livskrise kræver kvalificerede rådgivningstilbud med et stærkt fagligt fokus” uddyber Trine Nyby, ”derfor har vi i RådgivningsDanmark udviklet denne model for akkreditering, så vi som branche lever op til høje kvalitetsstandarder, og dermed sikrer borgerne bedst muligt.”

 

Kvaliteten skal være tilstede

”Det at blive akkrediteret er en stor bedrift”, fortæller Jessy Mikkelsen, formand for akkrediteringsnævnet. ”En akkreditering er ikke noget, man blot kan skrive sig til eller geare organisationen til på et par måneder. Kvaliteten i rådgivningen er nødt til grundlæggende at være tilstede.”

I begrundelsen fra auditorerne lød det bl.a: ”I arbejder systematisk… og fremstår som et meget professionelt rådgivningstilbud”

Vi kan altså nu fremvise et synligt kvalitetsstempel for vores rådgivning, og det betyder, at vi også i fremtiden kan sikre den bedste specialiserede og professionelle hjælp og støtte til forældre, der har mistet et barn.

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.