Medlemskab

Forældre & Sorg er en medlemsorganisation, og som medlem får du adgang til forskellige tilbud. Den specialiserede terapi er altid gratis, og forudsætter ikke medlemskab.

Med dit medlemskab støtter du samtidig Forældre & Sorgs arbejde, og du er med til at sikre netop vores tilbud om gratis, specialiseret terapi – For det er ikke gratis at tilbyde gratis terapi, og vores medlemskaber er en afgørende støtte, så vi fortsat kan hjælpe forældre i sorg inden for 48 timer.

Vi har to typer medlemskab, der giver dig forskellige fordele.
Du finder vores vilkår for medlemskab her.

MEDLEMSTILBUD: Lige nu får du 50% på dit årsmedlemskab, når du samtidig køber plakaten ‘Hundrede Hænder’. ‘Hundrede Hænder’ er skabt af billedkunstneren Benjamin Abana og malet specifik til Forældre & Sorg. Læs mere her.

Forældre & Sorg

Standardmedlemskab

Vores standardmedlemskab er for dig, som ønsker at støtte Forældre & Sorgs arbejde og sikre vores eksistens og terapeutiske tilbud.

Måske har du tidligere gjort brug af et eller flere af vores tilbud som udvidet medlem, og nu vil du gerne bakke op om vores organisation, så forældre i sorg også i fremtiden kan modtage specialiseret og gratis hjælp. 

Vores standardmedlemskab er også for dig, som er pårørende, og som ønsker at støtte forældre & Sorgs arbejde, og derigennem vise de forældre, som du kender, at du kærer dig om dem og deres sorg. 

Med et standardmedlemskab har du:

 • Stemmeret til vores årlige generalforsamling jf. vedtægterne.
 • Mulighed for at læse vores årsskrift som pdf.
 • Mulighed for at deltage ved vores årsmøde for et tillægsbeløb på 250 kr
Bliv medlem fra 39kr/md.
Forældre & Sorg

Udvidet medlemskab

Vores udvidede medlemskab er primært for dig, som ønsker at blive del af et fælleskab, og som gerne vil benytte et eller flere af vores netværkstilbud og vores tilbud om sorgseminar.

Det udvidede medlemskab er naturligvis også for dig, som ønsker at støtte Forældre & Sorgs arbejde og sikre vores eksistens og terapeutiske tilbud med et større beløb end ved standardmedlemskabet.

Med et udvidet medlemskab har du:

 • Samme fordele som vores standardmedlemmer.
 • Mulighed for at deltage i en sorggruppe.
 • Mulighed for at gøre brug af forælder-til-forælder kontaktforløb.
 • Gratis adgang til årsmøder.
 • Mulighed for at deltage i vores sorgseminar (egenbetaling på 995 kr. per person).
 • Vores årsskrift tilsendt med posten.
Bliv medlem fra 69kr/md.

Det går din støtte til

Forældre & Sorg er en privat organisation, som er delvist finansieret af offentlige midler. Alligevel er vi afhængige af medlemskaber og donationer fra privatpersoner og virksomheder for at sikre, at vi fortsat kan støtte forældre i sorg.

Dit bidrag betyder, at vi kan:

 • Tilbyde terapeutiske samtaler til forældre i sorg.
 • Hjælpe til at forebygge kompliceret sorg.
 • Udvikle informationsmateriale og publicere artikler om sorg.
 • Sætte sorgen over at miste sit barn på den politiske dagsorden og tale forældrenes sag over for beslutningstagere.

Donationer

Du kan få skattefradrag for dine donationer. Det betyder, at når du donerer 100 kr., så koster det dig kun ca. 74 kr. Det maksimale fradrag i 2024 er 18.300 kr.

Vi indberetter de donationer, som vi har modtaget gennem året, til SKAT, og de bliver derfor automatisk registreret på din selvangivelse. Vær opmærksom på, at du ikke kan få skattefradrag for dine medlemsbetalinger og varekøb på vores hjemmeside.

Læs om donationer