Det praktiske

Denne side er til dig, der søger viden om og overblik over de ting, som du skal tage stilling til, når du netop har mistet dit barn.

Du og din arbejdsgiver kan også finde information om, hvordan du bedst vender tilbage til arbejde, når du har mistet.

Siden er også til dig, der, som fagperson, er i kontakt med forældre i sorg, og som ønsker specialiseret viden om sorg, sorgreaktioner og kommunikation.

Når du lige har mistet

Selvom det kan virke uoverskueligt midt i sorgen, så er der nogle ting af praktisk og emotionel karakter, som du skal tage stilling til, når du lige har mistet dit barn eller ved, at du vil miste det.

Vi giver dig et overblik over dine muligheder og de ting, som du skal tage stilling til allerede i de første dage efter, at du har mistet dit barn.

Regler og muligheder

Når du har mistet dit barn, så er der forskellige muligheder og regler, som du skal forholde dig til. Det kan virke overvældende, og derfor har vi lavet et overblik over de vigtigste regler og muligheder, som du bør kende til.


Tilbage til arbejde

For mange forældre tager det tid, før de igen er klar til at genoptage hverdagen med bl.a. arbejde, og det kan være svært at gennemskue, hvornår og hvordan det er mest hensigtsmæssigt at vende tilbage til arbejdspladsen.

Læs mere om hvordan du, din medarbejder eller din kollega får de bedste forudsætninger for en god opstart.

For fagpersoner

Er du fagperson, og har du i dit arbejde kontakt til forældre, som mister børn, så er vores undervisning i sorg, sorgreaktioner og kommunikation med forældre i sorg måske relevant for dig og din arbejdsplads.


 

Bliv medlem af Forældre & Sorg

Forældre & Sorg er en medlemsorganisation, og som medlem er du er med til at gøre en forskel for de forældre, som oplever at miste deres barn. Vi har to typer medlemskab, der giver dig forskellige fordele.