Gravid og mor igen. En samtale med Cecilie Hother

Cecilie Hother og Thomas, Cecilies mand, blev i marts 2019 forældre til Karl. Karl blev født, da Cecilie var 6 måneder henne i sin graviditet, fordi Karl ikke længere levede.

I en samtale med Abelone Tholstrup Stein taler Cecilie om sine oplevelser med at miste Karl, og hvordan hun bearbejdede sin sorg, og så fortæller hun om at blive gravid igen og mor til sit tredje barn, Aksel, efterfølgende.

 

OBS! Afsnittet indeholder babylyde.

 

Gravid og mor igen

I afsnittet ”Gravid og mor igen” kan du høre Cecilie Hother fortælle om, hvordan hun kom igennem en ny graviditet efter Karls død. Hun fortæller ærligt om, hvordan hun måtte balancere mellem den ekstreme sorg over at have mistet Karl og den ekstreme glæde, som fulgte med en ny graviditet. Hun deler også sine tanker om den frygt, der blev hendes faste følgesvend.

Derudover kommer Cecilie også ind på tanker om sorgen som et livsvilkår, hvordan hun greb sin genopstart på arbejde an, og så fortæller hun om, hvordan hun brugte Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdøds sorggrupper til at finde spejling og nuancering i sin sorg.

“Vi bliver nødt til at tale om sorg”

I forbindelse med podcasten har vi talt med Cecilie Hother om, hvorfor hun har sagt ja til at deltage. Vi har også talt med Cecilie om, hvilken betydning det har haft for hende at miste et barn som offentlig person, om hvorfor hun har valgt at være så åbenhjertig omkring sin sorg og om hvordan hun har grebet sin sorgbearbejdelse an.

Du kan læse interviewet med Cecilie Hother her.

Følg podcasten

Du kan få nye afsnit af podcastserien helt automatisk. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil følge podcasten. Det gør du ved at klikke på et af de nedenstående ikoner.

Feed Icon     iTunes    Spotify    Google Podcast

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.