Relationer i sorg

Vi kan ikke regne med at relationer er stærkere i krisen, end de er i hverdagen

 

I 2008 mistede Daisy Løvendahl sin førstefødte, sønnen Gabriel, under fødslen, og her oplevede hun, at der var store forskelle på, hvordan hun og Ingvar, Daisys mand, reagerede. Det samme var tilfældet med deres nærmeste familie – Og de forskellige reaktionsmønstre har i høj grad været med til at forme relationerne efterfølgende.

 

 

Relationer i sorg

I denne episode tager Abelone Tholstrup Stein emnet ”relationer” op. Det gør hun i en samtale med Daisy, som fortæller åbent om, hvad omgivelsernes reaktioner på Gabriels død har betydet for både parforholdet og familierelationer – dengang og i dag. For forskellen på de, som kunne stå ved siden af Daisy i sorgen, og de som ikke kunne, har stadig stor betydning mange år senere.

Gennem sin fortælling dykker Daisy ned i relationen til den nærmeste familie og i relationen til sin mand, og så åbner hun for de udfordringer eksterne relationer gav internt i parforholdet. På den måde bliver det også en samtale om at balancere hensynet til sig selv og hensynet til andre. Daisy kommer derudover ind på, hvordan hun fandt støtte i den terapeutiske rådgivning hos Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød, og hvordan der i den sorggruppe, som hun også blev en del af, opstod relationer, der eksisterer den dag i dag.

Følg podcasten

Du kan få nye afsnit af podcastserien helt automatisk. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil følge podcasten. Det gør du ved at klikke på et af de nedenstående ikoner.

Feed Icon     iTunes    Spotify    Google Podcast

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.