At blive far og miste

Jeg bliver nervøs, og tænker, at nu skal jeg ikke til at miste dem begge to.

 

Per Gottlieb og Pers kone, Michella, blev forældre til Filip i sommeren 2019. Filip var dødfødt, og grunden var en listeriainfektion, som udviklede sig så alvorligt, at Per også var tæt på at miste sin kone.

I dette afsnit taler Abelone Tholstrup Stein med Per om, hvordan han oplevede dagene omkring Filips fødsel.

 

 

At blive far og miste

I sin samtale med Abelone kommer Per ind på, hvordan han håndterede perioden efter fødslen af Filip. Her fortæller han om, hvordan situationens alvor betød, at der ikke var plads til ham, og at han på mange måder var en flue på væggen. For med en kone der var tæt på at dø, så fandt han det nødvendigt at iklæde sig en praktisk maske og fokusere mere på Michella end på sig selv.

Per fortæller også om, at han benyttede sig af rådgivningen hos Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød i forbindelse med sin tilbagevenden til sit arbejde, og at det kom bag på ham, at han – trods stor erhvervserfaring – ikke længere kunne løse de arbejdsopgaver, som normalt sad på rygraden.

Følg podcasten

Du kan få nye afsnit af podcastserien helt automatisk. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil følge podcasten. Det gør du ved at klikke på et af de nedenstående ikoner.

Feed Icon     iTunes    Spotify    Google Podcast

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.