Manden i sorg

Jeg var vred. Jeg var virkelig vred. Og knust. Og så følte jeg virkelig meget, at jeg ikke havde passet godt nok på ham.

 

En svær svangerskabsforgiftning betød, at Theodor blev født i starten af 30. graviditetsuge tilbage i 2016, og otte dage senere måtte Tobias Reeves og hans kone, Charlotte, sige farvel til deres nyfødte søn grundet komplikationer.

Denne episode er Tobias Reeves’ beretning om at blive far til Theodor, og den stolthed og uendelige kærlighed som han følte. Det er en beskrivelse af en mand i sorg, og en fortælling om hvordan omverdenen håndterede hans og Charlottes sorg forskelligt.

 

 

Manden i sorg

Sammen med Abelone Tholstrup Stein taler Tobias om at være i sorg, og om det følelsesregister som han pendulerede i, og til tider stadig gør. Det er en samtale om at føle vrede over livets banaliteter og omgivelsernes reaktioner, om at være kortluntet og om at råbe og skrige.

Tobias beskriver, hvordan omgivelserne havde større opmærksomhed på Charlotte, som en mor i sorg, end ham som far, og Tobias kommer ind på konkrete episoder, hvor han ikke blev mødt og forstået i sin sorg. Her fortæller han ærligt om, hvordan nogle mennesker – med deres velmenende ord men manglende forståelse – nærmest formåede at annullere de følelser og tanker, som han havde.

I Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød oplevede Tobias, at der var plads til ham som et individ i sorg, og for ham var det en befrielse at blive del af en sorggruppe i organisationen. Her kunne han spejle sig i andres erfaringer, og mødet med tre andre fædre hjalp ham til at sætte ord på nogle af de mange følelser, som han genkendte i sig selv.

Følg podcasten

Du kan få nye afsnit af podcastserien helt automatisk. Alt, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil følge podcasten. Det gør du ved at klikke på et af de nedenstående ikoner.

Feed Icon     iTunes    Spotify    Google Podcast

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.