Vores terapeutiske samtaleforløb

At miste et barn er en kæmpe sorg. Verden vendes på hovedet, og måske oplever du nye og uvante tanker og følelser. I de terapeutiske samtaler får du støtte til det, som er svært, når du har mistet et barn og redskaber til at håndtere dine oplevelser.

Vores medarbejdere er uddannede psykoterapeuter med særlig viden om den sorg, som følger med at miste sit barn, og de taler hver dag med forældre, som har mistet.

De terapeutiske samtaler er gratis.

Hvad er et terapeutisk samtaleforløb?

Samtalerne kan være et terapeutisk forløb af kortere eller længere varighed, hvor I tager udgangspunkt i, hvordan du har det, men det kan også være ekspertrådgivning i, hvordan du griber de praktiske ting an eller hvor du får redskaber til at håndtere konkrete situationer.

De terapeutiske samtaler er for forældre, som netop har mistet deres barn, eller som ved, at de snart skal miste det, men det er også for forældre, som på et senere tidspunkt har brug for at tale om de tanker og følelser, som fylder. Det kan f.eks. være i forbindelse med en efterfølgende graviditet.

Bliv ringet op Bliv ringet op af en psykoterapeut

Om terapien

Selvom jeg aldrig havde mødt psykoterapeuten, så følte jeg, at hun kendte mig, fordi hun kunne beskrive de stærkeste følelser, jeg nogensinde har oplevet.

Mor

Hvordan foregår de terapeutiske samtaler?

De terapeutiske samtaler foregår enten over telefonen eller online, og mange forældre fortæller, at de er glade for, at de kan have samtalerne derhjemme eller et andet sted, hvor de føler sig trygge.

Mange udtrykker også en lettelse over, at de ikke behøver at flytte sig fysisk fra deres hjem for at få professionel, specialiseret støtte og hjælp i en periode, hvor mange ting kan virke uoverkommelige.

Sammen med din psykoterapeut finder I ud af, om telefoniske eller online samtaler er bedst for dig.

Bliv ringet op af en psykoterapeut

Kontakt (Tilbud)