Indberetning til SKAT (For private)

Du kan få skattefradrag for dine donationer. Det præcise fradrag afhænger af din skat til kommune, kirke og region, men tommelfingerreglen er, at du får et fradrag på ca. 26%. Det betyder, at når du donerer 100 kr., så koster det dig kun ca. 74 kr.

Få fradrag

Når året er omme, så indberetter vi alle donationer til SKAT, og dine donationer bliver derfor automatisk registreret på din selvangivelse. Det kræver dog, at vi har dit cpr-nummer. Du kan indberette dit cpr-nummer ved at udfylde formularen her.

Indberetning til SKAT (For virksomheder)

Som virksomhed kan I opnå fradrag, men det forudsætter, at vi indberetter jeres donation til SKAT. Vi kan indberette jeres donation, hvis vi får oplyst jeres CVR-nummer. Du kan indberette din virksomheds CVR-nummer ved at udfylde formularen nedenfor.

Sponsorater

Hvis der indgår markedsføring i forbindelse med et sponsorat, så har virksomheder mulighed for at trække hele beløbet fra som driftsudgift. Hvorvidt der er tale om driftsudgifter, er op til den enkelte virksomhed, evt. i samråd med virksomhedens revisor.

Bemærk, at I selv er ansvarlige for at indberette jeres donationer på selvangivelsen samt for at kunne fremvise kvitteringer.

Indberetningsformular

Indberetning til SKAT (Privat)
Indberetning til SKAT (Erhverv)