Kontakt eller henvis til Forældre & Sorg

Hvis du ønsker at benytte dig af et eller flere af vores tilbud, så kan du let udfylde kontaktformularen her på siden.

Det gælder både hvis du ønsker at blive ringet op af en psykoterapeut, og hvis du ønsker at blive skrevet op til en sorggruppe eller et forælder-til-forælder kontaktforløb.

Som fagperson kan du henvise alle forældre, som mister deres barn, gennem kontaktformularen her på siden. Husk altid at få forældrenes samtykke før du henviser til os. Et mundtligt samtykke er nok.

Når du som fagperson henviser til os, så beder vi dig skrive alle relevante informationer om forælderen/forældrene i beskedfeltet. Relevante informationer er navn(e), telefonnr. og e-mailadresse(r), samt øvrige oplysninger, eksempelvis omstændigheder omkring dødsfaldet, som kan være relevante for os at vide, inden vi tager kontakt.

Skriv til os

Adresse: Rymarksvej 1, 2900 Hellerup
Telefon: 39 61 24 51
Mail: kontakt@foraeldreogsorg.dk

Vores telefontid er hverdage fra kl. 9 til 11 på nær tirsdag, hvor vi besvarer telefonen fra kl. 13 til 15.

Mails besvares alle hverdage.

Kontakt
Jeg henvender mig som..

Information om forælder

Tilføj det antal personer som din henvendelse handler om ved at bruge knapperne "Tilføj" og evt. "Fjern".
Hvis du som fagperson henviser en eller flere forældre, beder vi dig oplyse følgende i beskedfeltet: 1) dato for dødsfaldet, 2) alder på afdøde 3) eventuelle relevante omstændigheder omkring dødsfaldet.

Hold dig opdateret

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så bliver du automatisk opdateret på relevante nyheder, de nyeste artikler og spændende podcasts, vores arrangementer og vores arbejde for forældre i sorg.

Forældre & Sorg
Rymarksvej 1, 2900 Hellerup