Tilbage til arbejde

At miste sit barn er en kæmpe sorg. For mange forældre tager det tid, før de igen er klar til at genoptage hverdagen med bl.a. arbejde, men det kan være svært at gennemskue, hvornår og hvordan det er mest hensigtsmæssigt for dig at vende tilbage til din arbejdsplads.
Vi har samlet vores tilbud til dig, som skal tilbage på arbejde efter, du har mistet, på siden her.

Er du leder eller kollega til en forælder, som har mistet sit barn, så kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at hjælpe og støtte her.

Benyt dig af vores tilbud om gratis terapeutiske samtaler

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores erfarne psykoterapeuter, hvis du ønsker at tale om, hvordan du bedst vender tilbage til dit arbejde, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du får åbnet for dialogen med din leder.

Book en gratis samtale
Se alle tilbud til forældre

Pjece: Tilbage til arbejde

Denne pjece er til dig, der skal genoptage arbejdet, efter du har mistet et barn. Pjecen indeholder også vigtig viden om, hvordan din arbejdsgiver og dine kollegaer kan støtte dig bedst muligt.

Pjecen fremhæver relevante opmærksomhedspunkter for både dig som forælder, din arbejdsgiver og dine kollegaer i forbindelse med en genopstart, og du får konkrete redskaber, som du sammen med din arbejdsplads kan benytte for at sikre den bedst mulige og stabile tilbagevenden.

Hent pjecen 'Tilbage til arbejde'

Kom trygt og godt tilbage til dit arbejde

Selvom det kan virke meget uoverskueligt, så må de fleste forældre på et tidspunkt vende tilbage til deres arbejde.

Men det kan være svært at vide, hvordan du skal gribe situationen an, hvornår det er bedst at starte igen og under hvilke forhold. Samtidig har langt de færreste arbejdspladser en officiel procedure for, hvordan de skal hjælpe deres medarbejdere godt tilbage efter en livskrise.

Derfor tilbyder vi virksomhedspakker, der klæder din arbejdsplads på til at skabe et godt opstartsforløb for dig.

Virksomhedspakkerne er baseret på nyeste viden om sorg og erfaringer fra vores forældrekontakt, og de hjælper din leder og dine kollegaer med at etablere en omsorgsfuld, fleksibel og tryg opstart for dig.

Læs mere om vores virksomhedspakker

Bliv medlem af Forældre & Sorg

Forældre & Sorg er en medlemsorganisation, og som medlem er du er med til at gøre en forskel for de forældre, som oplever at miste deres barn. Vi har to typer medlemskab, der giver dig forskellige fordele.

Bliv medlem