VENOtour 2022 – Fra Vest mod Nord langs den jyske vestkyst på MTB

Hvert år samles et hold af ryttere og følgebiler, som alle har oplevet dét at miste et barn på hel nær hånd. Nogle har mistet deres barn, andre deres søskende og nogle deres barnebarn.

På turen har mange et symbol med, som minder dem om dét barn, som de måtte sige farvel til alt for tidligt – og mange ser turen som en fin måde at mindes og samtidig støtte andre der måtte stå i samme situation. Her samler rytterne penge ind via sponsorater og donationer, der stiger for hver kilometer rytterne cykler. Det er beløb, der løbende samles ind til projektet, for at skabe fokus på Forældre & Sorgs tilbud.

“På turen møder vi altid nye folk til gode snakke om sorgen, om døden, om livet og om at leve livet igen, med den historie de hver især har med sig. For lige netop de enkelte historier og oplevelser er med til at forme dem vi er, efter vi har mistet vores barn.” , siger Lisbeth Gade Nissen, bestyrelsesmedlem i Forældre & Sorgs bestyrelse og medarrangør af VENOtour.

Samlet set skaber VENOtour således rum til et hverdagssprog for sorgen, en forståelse og opmærksomhed på emnet, samt et fællesskab med fokus på fysisk aktivitet og nærvær med sorgen.

Hvad er VENOtour og hvorfor har det fået lige netop dét navn?

“Thomas, manden bag VENOtour, fik både ideen til turen og navnet. Navnet opstod egentlig simpelt og er en forklaring på at turen cykles fra Danmarks VEstligste punkt, Blåvandshuk Fyr, til Danmarks NOrdligste punkt i Skagen.”, fortæller Lisbeth Gade Nissen.
Sammentrækningen blev dermed til VENOtour. Siden turen blev cyklet første gang for 7 år siden, er projektet vokset stødt. Den samlede rute er på 440 km og køres på MTB langs den jyske vestkyst.

Læs mere om VENO på deres egen hjemmeside her eller Facebookside her.

Støt og vind fine gevinster

Til årsmødet i Forældre & Sorg d. 26. marts, afholder VENOtour en tombola med mulighed for at vinde mange rigtig fine gevinster fra bl.a. Stimorol, Effervé, Hattesens Konfektfabrik, Spring Copenhagen, Olivias Tryllesalve, Augusts tryllevoks, Fary Lochan, Wheelers, Politikens Forlag, P20, Orkla, Thomine Art, Rodalon og mange flere.
(Det er også muligt at deltage i tombolaen, selvom du ikke deltager på selve dagen.)

Alt du skal gøre, er at sende beløbet for det antal lodder du ønsker at købe via MobilePay til 51230 med teksten ”VENO + DIT TELEFONNUMMER”.
Herefter vil du blive kontaktet efterfølgende på sms og få at vide, om der var gevinst eller ej.

Hvis du, din virksomhed eller en virksomhed du kender er interesseret i at støtte turen yderligere ved at donere penge eller blive sponsor, er I ligeledes meget velkomne til at rette henvendelse til Lisbeth Gade Nissen på telefon 28 10 63 98, mail info@venotour.dk eller donere via deres hjemmeside her.

ALT der indsamles til VENOtour går ubeskåret til Forældre & Sorg, som sikrer gratis terapeutiske samtaler til forældre i sorg.

Vores website anvender cookies for at sikre dig en god oplevelse! Navigerer du videre på websitet uden at ændre dine indstillinger, antager vi, at du accepterer at modtage alle vores cookies.